Mijn favorieten

VerhuurVoor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de huur en verhuur van woonruimte bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen jaren veel huurders en verhuurders met elkaar 'verbonden'. Gezond verstand, een grondige screening en duidelijke afspraken kenmerken onze werkwijze. 
 
Ons kantoor kenmerkt zich door gedegen kennis op het gebied van de regionale huur- en verhuurmarkt. Wij volgen alle juridische ontwikkelingen op het gebied van huur en verhuur en zorgen dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. We streven naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Door middel van een ruim opgebouwd klantenbestand met potentiële huurders (zoekers) en een groot netwerk van verhuurders beschikken wij over een continu aanbod van woonruimten en potentiële huurders.
 
Bent u belegger? Ook dan kunnen wij u in een vroeg stadium bijstaan om 'vraag-gestuurd' een investeringsbeslissing te nemen.
 
 
LEEGSTANDWET:
 
Voor verhuur op basis van de Leegstandwet geldt niet de uitgebreide huurbescherming die bij normale verhuur wel geldt. Aan het einde van het huurcontract moet de huurder de woning verlaten en kan lege oplevering van de woning in geval van verkoop dus gegarandeerd worden. De opzegtermijn voor een verhuurder bedraagt doorgaans 3 maanden.
 
Tot voor kort werd de Leegstandwet vrijwel uitsluitend gebruikt door woningcorporaties. Huurwoningen die op de nominatie stonden voor renovatie of sloop, konden zij op basis van deze wet dan nog voor een korte tijd verhuren. Maar ook u als eigenwoningbezitter kunt gebruik maken van de Leegstandwet, als uw te koop staande woning na langere tijd niet tegen redelijke condities verkocht kan worden en u door dubbele woonlasten in de problemen dreigt te komen. Op basis van de Leegstandwet kan de woning voor maximaal 5 jaar worden verhuurd. Sommige gemeenten blijken echter af te wijken van de wettelijke regeling en hanteren bijvoorbeeld een kortere verhuurtermijn, of stellen een lagere maximale huurprijs vast. Informeer daarom altijd eerst bij de gemeente naar de precieze inhoud van de regeling en de kosten die hieraan verbonden zijn. De kosten lopen per gemeente uiteen en liggen tussen de nul en een paar honderd euro.
 
Gemeentelijke vergunning
De gemeente moet voor tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet een vergunning afgeven. Er moet daarbij wel aan strikte voorwaarden worden voldaan. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te zien of de Leegstandwet in uw situatie toepasbaar is.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m.!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring