Mijn favorieten

TaxatiesEen taxatierapport kan nodig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld bij de aan- of verkoopbeslissing van een woning, maar ook voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag, het vaststellen van de herbouwwaarde, een erfenis of ten behoeve van de belastingdienst. Door onze ervaring en kennis van de markt zijn wij in staat op snelle en deskundige wijze goed onderbouwde taxatierapporten te leveren.

ONZE KENMERKEN:

  • Al onze taxateurs zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro en staan vermeld in het taxateurs register van NRVT.
  • Het taxatierapport voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).
  • De taxateur die de woning taxeert is altijd plaatselijk goed bekend.
  • Wij geven een 100% garantie dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Mocht het taxatierapport om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd worden, dan krijgt u uiteraard een gratis hertaxatie.
  • Wij verzenden uw rapport uiterlijk binnen 3 werkdagen na opname van de woning.

GEVALIDEERD RAPPORT:

Sinds enige tijd worden in Nederland door de meeste geldverstrekkers ‘gevalideerde’ taxatierapporten geëist; in geval een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een dergelijk rapport zelfs verplicht. Ook wij kunnen u uiteraard een ‘gevalideerd’ rapport leveren. Enkele van deze valdatie-instellingen zijn het NWWI, Taxateursunie, iValidatie, TVI, etc. Dit zijn keurmerken voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat men kan vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. 
Een woningtaxatie is nodig bij de aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in uw leven!
Het keurmerk voor woningtaxaties bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge eisen en voorwaarden. Ons kantoor heeft deskundige en betrouwbare taxateurs in dienst welke goed bekend zijn in de omgeving Oss. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse validatie-instellingen.

Een taxateur van ons kantoor kent de regio en levert een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast zijn onze taxateurs verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. De validatie-instellingen hebben hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van twee verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren het gevalideerde taxatierapport

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak met één van onze taxateurs! 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring