Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Klaphekkenstraat 14 B in Oss 5341 CH

Klaphekkenstraat 14 B

5341 CH Oss
€ 775,- p.m.

Omschrijving

PER 1 MAART 2019 BESCHIKBAAR VOOR ONBEPAALDE TIJD!

INDELING:

Begane grond:
Toegang tot entree van het appartementencomplex waar zich tevens de brievenbussen en de deurbellen met videofoon-installatie bevinden.

1e verdieping:
Vanuit de voordeur van het appartement betreedt u de knusse woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2014 Woonoppervlakte 45 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

PER 1 MAART 2019 BESCHIKBAAR VOOR ONBEPAALDE TIJD!

INDELING:

Begane grond:
Toegang tot entree van het appartementencomplex waar zich tevens de brievenbussen en de deurbellen met videofoon-installatie bevinden.

1e verdieping:
Vanuit de voordeur van het appartement betreedt u de knusse woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een lichte, zeer mooie laminaatvloer. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een ruime kast waar de CV-installatie, het vloerverwarmingssysteem en de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt.
De keuken is voorzien van een inbouwkoelkast met klein vriesvak, een combi-magnetron en een gaskookplaat met afzuigkap.De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een wandcloset. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voldoende ruim om een tweepersoonsbed te plaatsen.

Huurcondities:
- Huurprijs bedraagt € 775,- inclusief servicekosten en gas /water / elektra.
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijf.
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 775,-. Over deze waarborgsom wordt
geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na oplevering van het gehuurde.
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd.
- Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft.
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via info@huisvinder.nl of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende.
U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Aan huurder wordt uiteindelijk bij een totstandkoming van de huurovereenkomst € 95,- registratie- en screeningskosten in rekening gebracht. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 775,- per maand Waarborgsom € 775,- Specificatie Inclusief servicekosten Aanvaarding Per 11-02-2019 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 2014 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 45 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Inhoud 135 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Klaphekkenstraat 14 B, 5341 CH Oss

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.