Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Berghemseweg 181 in Oss 5348 CD

Berghemseweg 181

5348 CD Oss
Huurprijs € 925,- p.m.

Omschrijving

Beschikbaar per 1 juli 2019!

Op de eerste verdieping gelegen, modern driekamer-appartement met twee slaapkamers. Het appartement maakt onderdeel uit van een recent (in 2016) gebouwd complex en heeft de beschikking over een liftinstallatie en het gebruik van een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Het appartementencomplex is erg...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2016 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Beschikbaar per 1 juli 2019!

Op de eerste verdieping gelegen, modern driekamer-appartement met twee slaapkamers. Het appartement maakt onderdeel uit van een recent (in 2016) gebouwd complex en heeft de beschikking over een liftinstallatie en het gebruik van een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Het appartementencomplex is erg gunstig gelegen nabij het centrum van Oss met diverse voorzieningen op korte afstand zoals supermarkten, station en scholen.

Kenmerken:
Woonoppervlakte: ca. 85m2
Inhoud: ca. 255m3
Bouwjaar: 2016

Indeling:
Begane grond (complex): overdekte entree, postboxen met videofooninstallatie, trapopgang en liftinstallatie. Parkeerterrein aan achterzijde complex.
Eerste verdieping (appartement): hal met meterkast, twee slaapkamers, toilet, badkamer, bijkeuken, woonkamer met half-open keuken.

Huurcondities:
- Huurprijs bedraagt € 925,- per maand, inclusief servicekosten en exclusief verbruik van gas/water/elektra.
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijven.
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 925,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na oplevering van het gehuurde.
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst voortgezet voor een periode voor onbepaalde tijd.
- Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft.
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via info@huisvinder.nl of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende.

U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld.

Aan de uiteindelijke huurder wordt bij een totstandkoming van de huurovereenkomst € 95,- registratie- en screeningskosten in rekening gebracht. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 925,- per maand Waarborgsom € 925,- Specificatie Inclusief servicekosten Aanvaarding Per 01-07-2019 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2016 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg, in centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 85 m² Inhoud 255 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Energie Energieklasse A Energie einddatum 13-11-2027 Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Atag HR (Gas Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Frans balkon Kadastrale gegevens Gemeente Oss Sectie E Perceelnummer 7266 Index A11 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Berghemseweg 181, 5348 CD Oss

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.