Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Doolhof in Nistelrode 5388

Doolhof

5388 Nistelrode
Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Omschrijving

Slechts nog een te koop!

Een tweetal bouwpercelen (ruimte voor ruimte regeling) op een unieke locatie aan de kernrand van Nistelrode met het buitengebied in je achtertuin. (vraagprijs is voor een enkel perceel)

De twee percelen zijn elk circa 1500 m2 groot en na procedure geschikt voor het realiseren van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw. De bestemmingsprocedure...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Slechts nog een te koop!

Een tweetal bouwpercelen (ruimte voor ruimte regeling) op een unieke locatie aan de kernrand van Nistelrode met het buitengebied in je achtertuin. (vraagprijs is voor een enkel perceel)

De twee percelen zijn elk circa 1500 m2 groot en na procedure geschikt voor het realiseren van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw. De bestemmingsprocedure voor deze locatie is doorlopen en in het najaar van 2017 goedgekeurd door de gemeente Bernheze.

De ligging van de percelen is uniek, aan een rustige weg met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer maar toch goed ontsloten met de snelweg A50 in de directe nabijheid en het dorp Nistelrode op steenworp afstand. Nistelrode heeft alle benodigde voorzieningen, twee basisscholen, diverse sportverenigingen, horeca, supermarkt en diverse speciaalzaken als een bakker en slager. Met natuurgebied de Maashorst praktisch in je achtertuin is er even tussenuit gaan in je eigen woonomgeving makkelijk te doen.

Op de inrichtingsschets wordt een indicatie weergegeven van hoe een en ander er uiteindelijk uit kan komen te zien. Kortom, met aanvulling van uw eigen wensen kan hier wel eens uw droomhuis verrijzen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 339.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 1505 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: I 817 Nistelrode Oppervlakte 257 m² Kadaster: I 818 Nistelrode Oppervlakte 1248 m²
Route van naar Doolhof, 5388 Nistelrode

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.