Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Oss 5346 SN

Crescendo Park

5346 SN Oss

Omschrijving

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan voor het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss.

De opzet van het plan is een plein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het plein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het plein is...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 275.000,- tot € 420.000,- Gebruiksoppervlakte 68 m² t/m 158 m² Inhoud 294 m³ t/m 603 m³ Perceeloppervlakte 160 m² t/m 280 m² Start Verkoop 01-09-2019 Aantal kavels 20 Vrij 20 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan voor het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss.

De opzet van het plan is een plein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het plein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het plein is toegankelijk door meerdere toegangswegen vanaf de Oijenseweg en de Foulkesstraat.

Dit alles bij elkaar zal bij het Crescendo Park een gezellige en levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten, waar kinderen rustige, in een veilige en beschutte omgeving, kunnen spelen. En waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar en jezelf.

Centrale ligging
Het nieuwbouwproject Crescendo Park is gelegen aan de noordzijde van Oss en heeft een zeer centrale ligging. Op loopafstand van het centrum en gelegen aan diverse uitvalswegen.

Energiezuinig
Alle patiowoningen zijn compact ontworpen, voorzien van een goed geïsoleerde schil en zonnepanelen. Hierdoor bespaart u energiekosten. Alle woningen zijn voorzien van Energielabel A. Het gehele Crescendo Park is op het gasnet aangesloten. Zo kunt u dus nog rustig koken op gas.

Patiowoningen
Crescendo Park bestaat uit 20 patiowoningen. Allen kenmerkend door een frisse en moderne uitstraling. De gemeleerde bakstenen en strakke bouwvormen samen met een in geveldelen uitgevoerde entree/parking geeft een eigentijds straatbeeld.

Appartementen
Het project wordt voorzien van 1 appartementencomplex met in totaal 14 appartementen. Deze appartementen zijn ruim van opzet en hebben een mooi uitzicht op het plein. Het appartementencomplex past qua maat en schaal, net als qua uitstraling perfect in het totale park.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 275.000,- - € 420.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 68 m² t/m 158 m² Inhoud 294 m³ t/m 603 m³ Perceeloppervlakte 160 m² t/m 280 m² Start Verkoop 01-09-2019 Aantal kavels 20 Vrij 20 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5346 SN Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.