Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Alanenweg 16 in Oss 5342 PV

Alanenweg 16

5342 PV Oss
Vraagprijs € 295.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Uniek object! Nog zelf af te bouwen woonhuis...

Op het totale perceel van 747m2 is een 2017 een nagenoeg geheel nieuwe, vrijstaande bedrijfswoning gebouwd met een inhoud van ca. 600m3. De ruwbouw is geheel als bungalow gezet en is met duurzame materialen gebouwd. Volgens de huidige indeling zijn er drie royale slaapkamers, een grote woonkamer en woonkeuken aanwezig. De indeling kan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 71 m² In units vanaf 71 m²
Lees meer

Omschrijving

Uniek object! Nog zelf af te bouwen woonhuis...

Op het totale perceel van 747m2 is een 2017 een nagenoeg geheel nieuwe, vrijstaande bedrijfswoning gebouwd met een inhoud van ca. 600m3. De ruwbouw is geheel als bungalow gezet en is met duurzame materialen gebouwd. Volgens de huidige indeling zijn er drie royale slaapkamers, een grote woonkamer en woonkeuken aanwezig. De indeling kan nog eenvoudig gewijzigd of aangepast worden. Het woonhuis is volledig geïsoleerd, v.v. kunststof kozijnen en deuren en bijvoorbeeld ook geïntegreerde elektrische rolluiken.

Separaat naast de woning is een bedrijfsruimte van ca. 71m2 in dezelfde stijl opgetrokken. Deze ruimte is eveneens volledig geïsoleerd en v.v. een brede elektrische segmentdeur. Ook deze ruimte kan nog naar eigen inzicht ingedeeld en afgewerkt worden.

De tuin is momenteel nog onaangeroerd en kan tevens ook nog naar eigen inzicht aangelegd worden.

Let op: de bestemming van dit object is 'bedrijfswoning'; vestiging van een bedrijf in de categorie 2 t/m 3.2 is toegestaan conform het bestemmingsplan.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 71 m² Woonoppervlakte 193 m² Perceeloppervlakte 747 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 71 m² Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
71 m²
In units vanaf
71 m²
Route van naar Alanenweg 16, 5342 PV Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.